Erityinen polyimidi jauhe vahvistaa PTFE

S pecial polyimidi jauhe päivän ing PTFE kuin me kaikki tiedämme, että polytetrafluorieteeni (PTFE), koska sen erinomainen itsevoitelevista, korroosionkestävyys ja korkean lämpötilan suorituskyky kitkaa ja kulumista materiaalien miehittää hyvin tärkeä asema. Mutta sen alhainen...

Tuotetiedot

Erityinen polyimidi jauhe vahvistaa PTFE

Kuten me kaikki tiedämme että polytetrafluorieteeni (PTFE), koska sen erinomainen itsevoitelevista, korroosionkestävyys ja korkean lämpötilan suorituskyky kitka-kentässä ja käyttää materiaaleja miehittää erittäin tärkeässä asemassa. Mutta pieni kovuudesta helppoa hiipiä, huono vastustuskyky kitka, tarve lisätä täyteaine parantaa puutteet tavata tiivisteen kitkaa sovellusvaatimukset alalla.

 

Tavallisimmat täyteaineet ovat lasikuitu, hiilikuitu, grafiitti, molybdeeni disulfidi, pronssi ja korkean käyttölämpötilan orgaaninen polymeeri materiaaleja. Epäorgaaniset täyteaine ja PTFE yhdistää köyhä kitka ja kulumista voi pudota helposti, tuloksena huono kulutuskestävyys ja helposti vahingoittaa dual, huono lastuttavuutta, koska rajoittamalla äärimmäisen ankarissa olosuhteissa. PTFE täytti polymeeri on oltava vakaa aikana sintraus (380° C). Näin ollen vain muutaman polymeerit kuten polyeetteri Eetteri Ketoni (PEEK), polyphenylene rikkivetyä (PPS), aramidi (AF), polyphenylene oksidi (pl) ja polyimidi (PI) voi olla ”toimivaltainen”.


RATKAISIN POLYIMIDI kehitetty erikoistuotteiden polyimidi parantaa polytetrafluorieteenin (PTFE) (SolverPI-puuteri 1800 ja SolverPI-puuteri 1822).  SolverPI-jauhe 1800 ja SolverPI-puuteri 1822 ainoa ero on väri ulkonäkö. Muita suorituskykyä on sama.

Nimikkeen nro

SolverPI-jauhe 1800

Ulkonäkö

Keltainen jauhe

Hienous

1000-mesh

Tiheys

1.40~1.45g/cm3

Lasi siirtymä lämpötila

385° C

Lämpölaajeneminen kerroin

20 ~ 25ppm / ° C

Käyttöoikeudet happi-indeksi

37

Puristuslujuus

≧160MPa

Taivutus vahvuus

≧180MPa

Teräs

≧100KJ/M²

Pinta resistiivisyys

≧10³Ω

Aseman resistiivisyys

≧10³Ω.cm

Dielektrinen constant(106Hz)

3.0 ~ 3,5

Dielektrinen strength(KV/mm)

240

SolverPI-jauhe 1800 täytetty PTFE ulkonäkö:
SolverPI-jauhe 1822 täytetty PTFE ulkonäkö on enemmän kuin täyttää P84:

SolverPI-jauhe 1800-SolverPI-puuteri 1822 keskimääräinen hiukkaskoko on 1000 mesh (13μm). Se on lämpökovettuva polyimidi, ei sula. Lasi siirtymä lämpötila voi olla 385℃. Fysikaalisia ja kemiallisia muutoksia mutta hiipiä vastus ja korkea kovuus kun sintraus lämpötila 360-380℃, joten se sopii hyvin PTFE lääkeaineet. Koska erityinen Kemiallinen rakenne ja mikro lisäävänä polyimidi (PI), kitkaa ja kulumista, erityisesti kuivan kitka, tehokkaasti lisätä PTFE siirto elokuva ja dual liimaus voima ja PI on kovia partikkeleita tasaisesti hajallaan PTFE-matriisissa järjestelmälle tuki kuormitus, mikä huomattavasti parantaa materiaalia, kitkaa ominaisuudet mekaaninen lujuus, hiipiä vastus ja Vicat pehmentävä lämpötila.

 

Meidän tutkii osoittavat, että 15 prosenttia meidän polyimidi lisäksi parantaa kulutuskestävyyttä PTFE 400 kertaa verrattuna muut polymeerit (PEEK, PPS, AF, POB), paras lisälaitteen vaikutus on paras ”kumppani” PTFE. Lisäksi 15 % sisältöä, lisää tämä tuote parantaa PTFE komposiittimateriaalista kuin lisäksi polyphenylene (pl) kulutuskestävyys 7 kertaa suurempi kuin raja PV arvo on suurempi kuin 2 kertaa. Tämän vuoksi tuote on laajalti käytetty kompressori tiivisteet, kupit, holkit, kiskot, joustava kiskot, rapier-toja ja muut PTFE komposiittimateriaalit.


Suorituskyvyn SolverPI-puuteri 1800 täytetty PTFE

PI täyttönopeuden (%)

15 %

Tiheys (g/cm3):

1,96

Vetolujuus (MPa):

18.54

Venymä (%):

311

Shorekovuus (shore D):

57

Kutistuminen (%):

3.07

Vicat pehmentävä lämpötila (℃):

202

Kitkakerroin

0.11

Kuluminen (g)

0,002 0,004
Tutkimus