SolverPI-hartsi 705R

Tuotteen nimi: Polyimidi hartsi Nro: SolverPI-hartsi 705R SolverPI-hartsi 705R polyimidi on kehittynyt komposiitti matriisi hartsi, käytetään pääasiassa korkean suorituskyvyn komposiitti valmistelu

Tuotetiedot

Tuotteen nimi:Polyimidi hartsi

Nro:SolverPI-hartsi 705R

SolverPI-hartsi 705R polyimidi on kehittynyt komposiitti matriisi hartsi, käytetään pääasiassa korkean suorituskyvyn komposiitti aineiden valmistaminen sulaa kastettu korkea lämpötila hartsin komposiittimateriaalien valmistuksessa on monenlaisia sovelluksia.

SolverPI-hartsi 705R perustuu bismaleimide perustuva polyimidi hartsi järjestelmä, sen Kemiallinen koostumus ei sisällä DDM ja muista osista, ympäristönsuojeluvaatimusten mukaisesti.

Ominaisuudet

lKorkea lasi siirtymä lämpötila ja lämpö vakautta.

lErinomaiset mekaaniset ja sähköiset ominaisuudet ja mekaaniset ominaisuudet;

lHyvä sulaa virtaus ominaisuudet;

lHyvä Varastointistabiilius.

Tuotteen käyttö

Under Lämmitys (80-100) valtion tehostaminen kuidut sulaa upotus ja sitten prepreg geeli aikaa koskevia vaatimuksia, edelleen prepolymer on 120-150kunnossa.

Lämmönkestävä epoksi hartsi muokkauksena käytettynä sulassa ja epoksihartsi pinnoite sekoittaa eri suhteissa, olla valmis erilaisia lämmönkestävä luokan uusi epoksijärjestelmä resin alueisiin kestävät epoksi hartsi termisen suorituskyvyn vaatimusten täyttämiseksi.

Laatuindeksi

Ulkoa

Geeli aika (171)

Kellertävä Liitä

300-600S

Tutkimus