SolverPI-hartsi 7051

Tuotteen nimi: Polyimidi hartsi Nro: SolverPI-hartsi 7051 SolverPI-hartsi 7051 on pitkälle komposiitti matrix-hartsia käytetään yleisesti korkean suorituskyvyn komposiittimateriaalien valmistuksessa

Tuotetiedot

Tuotteen nimi:Polyimidi hartsi

Nro:SolverPI-hartsi 7051

SolverPI-hartsi 7051 on kehittynyt komposiitti matrix-hartsi on laajalti käytetty valmistuksessa korkean suorituskyvyn komposiittimateriaalien soveltuu erityisesti korkean lämpötilan ja korkean lämpötilan kupari verhottu laminaatit ja Muut teollisuusalat, se korvaa Kerimid701A polyimidi hartsi.

SolverPI-hartsi 7051 perustuu bismaleimide perustuva polyimidi hartsi järjestelmä, sen Kemiallinen koostumus ei sisällä DDM ja muista osista, ympäristönsuojeluvaatimusten mukaisesti.

Ominaisuudet

lKorkea lasi siirtymä lämpötila ja lämpö vakautta.

lErinomainen liuotin vastus;

lAlhainen lämpölaajenemiskerroin (CTE, T-akselilla);

lKorkea kuparin taivutuskestävyyttä;

lHyvä Varastointistabiilius.

Tuotteen käyttö

Riippuen kiintoaineen sisällön vaatimukset laimennus asetonia ja muiden orgaanisten liuottimien käyttö voidaan käyttää. CCL valmistettu puhdasta hartsilla alle 80kunnossa laimennettu liuottimella ainepitoisuus 40-65 % käytettäväksi. Kun bromatut epoksihartsi valmis CCL yhteensopivuus lisätty määrä bromatut epoksihartsi puhdasta 20 % tai vähemmän ja lisätään sopiva määrä epäorgaaniset palonsuoja Al OH 3, alle 80kunnossa liuottimella, laimennettu 40-65 prosenttia voidaan käyttää kiinteiden, vahvistavat kuidut (lasikuitu, hiilikuitu, jne.) käytettävä valmistettuja prepreg osassa laminaatti käytettäväksi.

Utimately saavuttaa palkitsemisen

Lasi siirtymä lämpötila (Tg) 250

Liekki retardancy (UL-94) HB / VI / VO

Kuparifolio kuorinta voimaa (ibs / vuonna)7

Mekaaniset ominaisuudet, lämmönkestävyys ja sähköiset ominaisuudet verrattavissa Kerimid701A.

Laatuindeksi

Ulkoa

Kiinteää sisältöä

Geeli aika (171)

Punertava ruskea viskoosi neste

40-80%

200-600s

Tutkimus