Polyimidi hartsi komposiitti 15PTFE

Tuotteen nimi: Polyimidi hartsi komposiitti 15 prosenttia PTFE. Nro: SolverPI-komposiitti 15 PTFE. SolverPI-hartsi 6001 voidaan ued ilma, ilmailu, auto, toimistolaitteet, sähkö ja electriconic laitteet, sciencific väline, teollisuuden koneet, laitteet ja niin edelleen

Tuotetiedot

Tuotteen nimi: polyimidi hartsi komposiitti 15 prosenttia PTFE

Nro: SolverPI-komposiitti 15 PTFE


SolverPI-hartsi 6001 voidaan ued ilma, ilmailu, auto, toimistolaitteet, sähkö ja electriconic laitteet, sciencific väline, teollisuuden koneet, laitteet ja niin edelleen. Polyimidi sopii sovellus ympäristöön, jossa voi olla lämpötilan kestävät, suljettu, kolmiulotteinen vakaus, muodonmuutos ei ollut murtumaa, kuten seeling rengas, työntövoima liukuva laakeri, pesukone, vaihde, alipainepumppu vane, venttiilin istukka ja niin edelleen.

Pure SolverPIhartsi 6001

100 % puhdasta polyimidi hartsi voi olla hometta painamalla, ruiskuvalu, Ekstruusio laudaksi. 100 % puhdasta polyimidi hartsi on suuria etuja polyimidi sarjan korkein mekaaniset ominaisuudet, paras sähkö- ja lämpöenergia eristysominaisuudet, korkea tempeature kulumista resist(high PV value) erinomainen dimention vakautta.


Tuotteita käytetään pääasiassa: ympäristö, joilla on tiukat mekaaniset ominaisuudet, puhtaus, inslation, lämpö inslation, kitkakerroin. Tyypillisiä sovelluksia ovat vavle istuin, lämpöeristys kansi, plasma hitsaus ase, turbiini rengas, ajoitus pyydyksiä kiristin, joissa kiinnike, tulostin paperi irrottautua pawl, tauko estää sensing paikantimen ja niin edelleen.


Komposiitti SolverPIhartsi 6001

Yhdistelmätuote SolverPI-hartsi 6001 ja PTFE: hedelmä on puristus laudaksi perustettiin 15 prosenttia PTFE lisätään polyimidi hartsi, joka parantaa tuotteen hioma vastus, parempi vakaa dimention.


Tyypillisiä käyttökohteita ovat korkea lämpötila tiivisteet, tuki rengas, rengas, suuntautunut yllään rengas, lämpöä vastustavat kompressori priston rengas, lämpöä vastustavat vaihde (hammaspyöräpumppu ja jäljentää kone voi käyttää sitä).Tutkimus