SolverPI-pinnoite

Tuotteen nimi: Termoplastinen korkea lämpötila polyimidi Coating.Item nro: SolverPI-pinnoite 1001.High lämpötila polyimidi pinnoite SolverPI-pinnoite 1001 on polymeerillä korkean käyttölämpötilan, pysyviä kemialliset ominaisuudet ja erinomainen Dielektrinen ominaisuuksia.

Tuotetiedot

ProductName:ThermoplasticHighTemperaturePolyimideCoating

ItemNo.:SolverPI-Coating1001

Korkea lämpötila polyimidi pinnoite SolverPI-pinnoite 1001 on polymeerillä korkean käyttölämpötilan, pysyviä kemialliset ominaisuudet ja erinomainen Dielektrinen ominaisuuksia. Erinomainen fysikaaliset ja kemialliset suorituskyvyn sitä käytetään usein suurten mikropiirin johdotus kerros eristys, metalli pinnoite, pinta passivointi kerros suojaus materiaalia, ioni-istutus ja niin edelleen. Sitä käytetään laajalti kemian teollisuus-, navigointi-, ilmailu ilmailu ja mikroelektroniikan alalla. Se on ominaisuuksiltaan korkea lämmönkesto, matala lämpötila kestävä, vastustuskykyinen säteily, Kemiallinen korroosionkestävyys, alhainen kosteuden imeytymistä, hydrolyysi vastus, erinomainen eristys suorituskyky ja hyvä hapettumisvakautta metsäpalojen ehkäisy palamaton, myrkytön, ympäristönsuojelu, hyvä pito, joustavuus, korkea kovuus, iskunkestävyys ja hieno, pestä vastus maali elokuva kiillottaa ja niin edelleen.

Käyttö:Metallia, joka on vaikea soveltaa (ruostumaton teräs, alumiini, kupari, titaani pinnoite magnesiumseoksesta, kromi pinnoitus)

Performanceindicators:

Ehdot

Suuntaviittoja

Ulkonäkö

kellertävän ruskea

Solidcontent

25

Tiheysg/cm³

1.29 g/cm3-1,60 g/cm3

Viscosity(MPA.s)

945-1500

Dilatationcoefficient23-200℃),(105/℃

3.5-5.5

FrictioncoefficientPV = 0.33MPa·m / s

0.01-0.02

Wearvolume(mm3/ cn.m)

1.0-3.0

Dielectricconstant(1KHz)

3.0-3.5

Surfaceresistance(Ω)

1015-1016

VolumeresistanceΩ·m

109-1014

Applicabletemperature

-260-400

Thermaldecomposition

≥580

Saltsprayresistance

≥1500000

Tarttuvuus

≥80

Happo-resistenssi

Resistanttohydrochloricacid, thinsulfuricacid, hydrofluoricacid, jne

Aalkaliresistance

Thecoldresistanceoflowconcentrationofalkaliliquor

Agingresistance

≥1500000

Otheritems

Resistancetoorganicsolventsandvariousoils

Theconstructiontechnology:

1. teknologian soveltaminen: sivellin tai sekoitetaan hyvin, kun ruiskutus, roller pinnoite menetelmiä kuten pinnoite metalli alustan pinnalle, pinnoite paksuus on määritettävissä (pinnoite on mukaan todellista tilannetta käyttämällä formamidi liuotin laimentaminen laimentamisen jälkeen pinnoite on sekoittaa rakentaminen) todellisen tarpeen mukaisesti kuivauksen noin 20 minuuttia pinnoite perusmateriaali kuuma räjähdys liesi on 80 ℃/h jälkeen , 120℃/h、160℃/h、280℃/h lämpötila ohjelmoitu kovettumisen analysaattorille Lämmitys 2 ℃ / min, anna sen jäähtyä huoneenlämpöiseksi luonnollisesti kovettumisen jälkeen, sinetöinnin purkamista pinnoite on valmis viikon.

2. pohjapinta pyyntö: metallipintaa on kiillotettu tai vaikuttaa liimaus voimia puuttua vanha metallipintaa puhdas. Päällystetty metallipintaa tulisi kuiva, puhdas, vahva ja sileä, rakentaminen lämpötila on 10 ℃ 35 ℃.

3.Note: rakennusvaiheen aikana, polyimidi pinnoite tulisi välttää kostea, ehkäistä pölyn kerääntymisen ja ei voi sisältää muita liuottimia, rakennustyömaalla olisi ilmanvaihto. Pinnoite, joka on tarvittu opeded valmiiksi mahdollisimman pian avaamaton pinnoite pitkäaikaisen säilytyksen alle 15 ℃, Huomaa moistureproof, pitää ilmanvaihto. Vältä ihokosketusta pitkän ajan kun käyttää liuotin ei sisällä myrkyllisiä, helposti syttyviä, haihtuvien orgaanisten aineiden kun voidaan suorittaa mukaisesti maali yleinen tapa.


UVCuringprocess

Tapa 1: Spray pintaan UV-valossa etäisyys 200 mm alla, noin 30 min, pystysuora säteilytys periaatteessa on pinnoite pinta ei ole liimaa käden, eli kuivatuksen on täydellinen. Jos pinnoite pinta on suurempi, se on siirrettävä kuivatuksen uv-lamppu, prosessi tai ruiskuttamalla pinnalle.

Tapa 2: Ensimmäistä kertaa pinnoite pinnan alla uv-lampun etäisyys 300 mm pystysuora säteilytys noin 10 minuuttia, ruiskutus pinnan alla uv-lampun etäisyys 200 mm pystysuora säteilytys noin 10 min ja sitten taas laittaa pinnoite uv-valoa pinta etäisyys 100 mm pystysuoraan säteilytys noin 10 minuuttia ,. Periaatteessa kun ruiskutus pinta ei ole liimaa käsi, on nimittäin täydellinen kuivatuksen. Samoin jos pinnoite pinta on isompi, on siirtää kuivattava jalostaa uv-lamppu tai spray pintaan.

(Huomautus: Tämä menetelmä on viite teho 2 kw uv-lamppu itse prosessi voidaan mukauttaa koko uv Lampun teho oikea uv-lamppu ja etäisyys pinnoite pinta ja säteilytyksen kertaa.)
Tutkimus