Polyimidi hartsi komposiitti 40 % grafiitti

Tuotteen nimi: Polyimidi hartsi komposiitti 40 % Graphite.Item nro: SolverPI-komposiitti 40G. SolverPI-hartsi 6001 voidaan ued ilma, ilmailu, auto, toimistolaitteet, sähkö ja electriconic laitteet, sciencific väline, teollisuuden koneet, laitteet ja niin edelleen

Tuotetiedot

Tuotteen nimi: polyimidi hartsi komposiitti 40 % grafiitti

Nro: SolverPI-komposiitti 40G

SolverPI-hartsi 6001 voidaan ued ilma, ilmailu, auto, toimistolaitteet, sähkö ja electriconic laitteet, sciencific väline, teollisuuden koneet, laitteet ja niin edelleen. Polyimidi sopii sovellus ympäristöön, jossa voi olla lämpötilan kestävät, suljettu, kolmiulotteinen vakaus, muodonmuutos ei ollut murtumaa, kuten seeling rengas, työntövoima liukuva laakeri, pesukone, vaihde, alipainepumppu vane, venttiilin istukka ja niin edelleen.

Pure SolverPIhartsi 6001

100 % puhdasta polyimidi hartsi voi olla hometta painamalla, ruiskuvalu, Ekstruusio laudaksi. 100 % puhdasta polyimidi hartsi on suuria etuja polyimidi sarjan korkein mekaaniset ominaisuudet, paras sähkö- ja lämpöenergia eristysominaisuudet, korkea tempeature kulumista resist(high PV value) erinomainen dimention vakautta.


Tuotteita käytetään pääasiassa: ympäristö, joilla on tiukat mekaaniset ominaisuudet, puhtaus, inslation, lämpö inslation, kitkakerroin. Tyypillisiä sovelluksia ovat vavle istuin, lämpöeristys kansi, plasma hitsaus ase, turbiini rengas, ajoitus pyydyksiä kiristin, joissa kiinnike, tulostin paperi irrottautua pawl, tauko estää sensing paikantimen ja niin edelleen.


Komposiitti SolverPIhartsi 6001 grafiitti

Jatkettu SolverPI-hartsi 6001 grafiittia: hedelmä on puristus laudaksi kanssa 40 % grafiitti lisätään polyimidi hartsi whivh alhainen lineaarisesti kerroin ja alhainen kitkakerroin, joka sopii hyvin laajalla lämpötila-alue käyttökunnossa ja suuri tarve vakaa dimention kunnossa.


Tuotetta käytetään pääasiassa suurjännite-tiivisterenkaiden (hydraulinen moottori, hydraulicintensifier tiivisterenkaiden)Tutkimus