Etusivu > Uutiset/Teachers & Tietoa > Sisältö

Synteesireitti polyimidi

Sep 15, 2014

Polyimidi lajike, monimuotoisuus, on olemassa erilaisia tapoja yhteenvedossa siis voidaan säätää eri hakemus muuttuva connectivity, synteesi on myös vaikea saada muut polymeeri.

1. polyimidi koostuu pääasiassa kaksi yuan ja kaksi yuan amine anhydridiä synteesi, kaksi monomeerin ja useita muita Heterosykliset polymeerit, kuten polybenzimidazole, polystyreeni ja tyhmä triazole, polybenzothiazole, poly tyhmä phen ja Polyquinoline monomeereista, laaja lähde raaka-aineiden, synteesi on helpompaa. Kaksi, kaksi amine anhydridiä polyimidi lajike, erilaisia yhdistelmiä saavuttaa suorituskyvyn.

2. polyimidi voi koostua kahdesta anhydridiä ja kaksi amiinit napa liuottimet, esimerkiksi DMF, PUHALLUS, NMP tai THE / alhainen lämpötila polykondensaation sekoittaa liuottimia metanolia, saada polyamic happo liukeneva, kalvon muodostava tai spinning kuumennettaessa 300 ℃ kuivuminen cyclization osaksi polyimidi; myös lisätä etikkahappoanhydridin ja tertiääriamiinina katalyytit polyamidi acid ovat kemiallisia kuivuminen, cyclization, polyimidi liuos ja jauhe. Kaksi amiinit sekä kaksi anhydridiä voi myös korkean kiehumispisteen liuottimella, kuten Lämmitys fenoliset liuotin polymeroituminen polyimidi. Lisäksi myös saada polyimidi ester neljä yuan kaksi Yuan ja kaksi yuan amine happoa, voidaan myös tehdä polyamidi happoa ensin polyisoimide ja muunnetaan sitten polyimidi. Nämä menetelmät ovat kätevä käsittelyyn, entinen kutsutaan PMR menetelmä, voi saada alhainen viskositeetti, korkea kiinteä ratkaisu, pienellä sulaa viskositeettia ikkunan prosessi, menetelmä soveltuu erityisesti valmistukseen komposiittimateriaalien; Tämä lisääntynyt Liukoisuus muutosprosessia ei synny pieni molekyyli yhdisteitä.

3. niin kauan kuin kaksi (tai neljä happo anhydride) pätevyys ja puhtaus kaksi amiinit, menetelmällä riippumatta polykondensaation ovat erittäin helppo saada riittävän suuren molekyylipainon, lisäämällä etikkahappoanhydridillä tai amine yksikkö voi myös olla erittäin helppo hallita molekyylipaino.

4. kahtia (tai neljä happo anhydride) ja kaksi amine tiivistyminen, kauan kuin yhtä moolisuhde, tyhjiö, lämpökäsittely parantaa suuresti, pienimolekyylipainoisen molekyylejä pre vankka polymeeri määrä siten, että mukavuus ja jauhe käsittely.

5. helposti kotona loppu ketjussa tai ketjun reaktio ryhmään, jotta lomakkeen aktiivinen oligomer, jolloin lämpökovettuva polyimides.

6. käyttäen polyimidi karboksyyli, esteröimällä tai suolaa, saada amphiphilic polymeeri valolle herkät ryhmät tai pitkän ketjun alkyyli, saada fotoresistillä tai LB valmistukseen elokuva.

7. synteesissä polyimidi ei yleensä tuota epäorgaanisen suolan, eristävä materiaalin valmistelu on erityisen edullinen.

soNorFifth, palonsuoja ominaisuus

Polyimidi polymeeri itse sammutusta, osuus on pieni, suuri tyhjiö outgassing harvoin; korkea lämpötila, tyhjiössä ja säteilytyksen haihtuvien vakauden asiaa hieman; palonsuoja-Luokka:

Kuudes polyimidi myrkytön

Voidaan käyttää astiat ja lääketieteellisten laitteiden valmistus ja kestävät sterilointi tuhansia kertaa, jotkut polyimidi on hyvä tämän mukaisesti. Ajaksi esikuva kotona yhteensopivuus verikoe ei hemolyyttinen, sytotoksinen toimintaa in vitro-kokeissa myrkytön. Style = text-luetelmakohta: 0, mso-luettelo: l0 level1 lfo1'10. Polyimidi on myrkytön, voidaan käyttää astiat ja lääketieteellisten laitteiden valmistus ja kestää tuhansia kertoja desinfiointi. On joitakin polyimidi on hyvä Biologinen yhteensopivuus esimerkiksi Savuttomia hemolyyttinen, sytotoksinen toimintaa in vitro-kokeissa myrkytön yhteensopivuus verikoe.