Etusivu > Uutiset/Teachers & Tietoa > Sisältö

Synteesi menetelmä polyimidi

Sep 15, 2014

Polyimidi koostuu tetracid dianhydridi ja ortofenyleeniä polymerointi, synteesi askeleen method、two vaihe method、three vaihe päämenetelmä ja kaasun vaihe sademäärä menetelmä.

(1) Askeleen menetelmä. Yksi askel menetelmä on dianhydridi ortofenyleeniä suoraan tyhjössä polyimidi korkean kiehumispisteen liuottimeen monomeerin ei by polyamic happo suoraan synteesissä poly karbatsolina. Tämä menetelmä reaktio-olosuhteita maltillisempaa paljon kuin lämpökäsittely, avain on valita sopivaa liuotinta. Suhteellinen molekyylimassa polymeeri kasvaessa pitäisi yrittää poistaa kosteutta. Yleensä vedellä poistaa atseotrooppinen vettä syntyy tai polyamic happo suolaa isosyanaatti korvata ortofenyleeniä ja syntyy korkea lämpötila ja korkea paine polymerization.the ohjausprosessi tämän menetelmän vielä tulla täydelliseksi ja käytännön askel eteenpäin.

(2) Kaksivaiheinen menetelmä. Kaksivaiheinen menetelmä on dianhydridi ja ortofenyleeniä saatu polyamic hapon esiainetta, sitten kuumentamalla tai kemiallisia menetelmiä, molekyylin sisäisiin cyclodehydration polyimidi muodostaa. Kemiallinen imidization menetelmä, kuivaaminen agentti polyamidi happo, polyimidi kemiallisten cyclization syntyy sisältää useita eri imidit. Valmis polyimidi ja polyimidi valmis lämmitysmuoto, fysikaaliset ja kemialliset ominaisuudet ovat erilaisia, erityisesti isoimide renkaat on alhainen lämmönkestävyys ja korkea kemiallisesta reaktiivisuudesta. eri kuivausaine, eri cyclization tuotteen imiinitrimesamiidi / isoimide suhde, voi ajatellut niin tautomeric erittäin epävakaa aiheuttaa. Kaksivaiheinen prosessi on kypsä, mutta polyamic hapan liuos ei ole vakaa, se on hyvin herkkä kosteudelle, mätänemisen varastoinnin aikana näkyi polyamic happo alkyyli ester menetelmä, polyamidi happo erottamaan ester menetelmä ja parantaminen. Toinen edeltäjä polyimidi polyamidi esteri on suhteellisen vakaa polymeeri, kiinteä tai ratkaisu muodossa pitkäaikaissäilöön. Korkea Suhteellinen molekyylimassa polyamidi Esterin koostuu yleensä aromaattinen diacid diesteri asyyli kloridi, ratkaisu polykondensaation tai lauhdutuksen polymerointi oli valmis aromaattinen ortofenyleeniä. Polyamidi ester lämpöä tai imidized polyimidi tapahtuneet reaktio katalysoivat orgaaniset emäkset, mutta pieni molekyyli yhdiste pois alkoholin tai alpha olefiinikaasuverkostojen kuin vesi. Liukoinen polyamidi ester välituotteiden polyamic acid, liukoinen yhteistä orgaanisten liuottimien kanssa alhainen kiehumispiste kuten dikloorimetaani, neljä happea furaani ja saada korkea pitoisuus ratkaisu, ja voi muuttaa ester rakenne tekee polyamidi esteri kanssa erilaisia ominaisuuksia ja voidaan valmistella lujuutta ja suurmoduulisista materiaalit, on tyypillinen menetelmä polyimidi synteesi. Mutta imidization reaktio toimintaa ja pieni, monimutkainen prosessi, korkea valmistuskustannuksia, edelleen optimointi.

Kolmivaiheinen menetelmä. Kolmivaiheinen menetelmä on polyisoimide saada polyimidi järjestys kautta. Polyisoimide vakaa rakenne, ensimmäinen polyimidi matriisi, koska lämpökäsittelyn ei synny, vesi ja muut pieni molekyyli aineet helposti heterogeeninen osaksi karbatsolina, ja tehdä erinomainen suorituskyky polyimidi. Polyisoimide koostuu polyamidi happo kuivausaine, kuivuminen ja cyclization ja, ja sitten happo- tai emäskäsittelyllä isomerization katalyyttien kuten polyimidi, isomerization reaktio helposti korkeassa lämpötilassa roolissa. Polyisoimide