Etusivu > Uutiset/Teachers & Tietoa > Sisältö

Yhteenveto polyimidi

Sep 15, 2014

Polyimidi on yksi parhaiten kattava ominaisuuksia orgaanisen polymeeri materiaalit, korkea lämpötila 400 ℃, pitkän aikavälin käyttöä lämpötila-alue - 200-300 astetta C, ei selvää sulamispiste, korkea Eristysresistanssi, dielektrisyysvakio 4-103 Hz, Dielektrinen menetys on vain 0,004 ~ 0.007, F H luokan eristys materiaalia.

PI viittaa suuret ruodot sisältävien asyyli imino polymeeriä, joka kuuluu aromaattisia yhdisteitä, muodostuu kaksi yuan ja kaksi yuan amine anhydridiä laatiman tiivistyminen polymerointi. PI molekyyli ketju on useita bentseenirengas, ja karbatsolina ryhmät sisällytettiin bentseeni rengas ja viisi atomisin Heterosykliset renkaat muodostumista, molekyyli ketju, intermolecular jäykkyys pakottaa vahva, pakkaus tiheys on suuri, pii on joukko erinomaisia ominaisuuksia. PI, koska sen rakenne koostuu kaksi anhydridiä ja kaksi amine ei ole sama, suorituskyky on myös hieman eroa.

Polyimidi on eräänlainen engineering erikoismateriaali, on laajalti käytetty ilmailu, ilmailu, erottaminen kalvo, laser kentät, nanoteknologian, mikroelektroniikan, nestekidenäyttö. Viime aikoina kaikkien maiden tutkimusta, kehittämistä ja käyttöä polyimidi sisältyvät vuosisadalla lupaavana Engineering muovit. Polyimidikalvo, koska sen olevat ominaisuudet ja synteesi, sekä rakenteellinen aine tai toiminnallinen materiaali sen valtava hakemuksen mahdollisuutta on täysin ymmärretty tunnetaan "ongelmanratkaisu" ja että "ei polyimidi ei olisi Microelectronic nykyteknologian".

Polyimidi on aromaattinen Heterosykliset polymeeri molekyylirakenne yhdisteitä sisältävien karbatsolina ryhmän ketju, Englanti polyimidi (PI), voidaan jakaa bentseeni PI, liukoinen PI polyamidi karbatsolina (PAI) ja polyeetteri karbatsolina (PEI) neljä.

PI on yksi parhaista lajikkeiden lämmönkestävä teknisten muovien korkeassa lämpötilassa, jotkut lajikkeet voi olla kauan kestää kuumuutta 290 ℃ lyhyessä ajassa alle 490 ℃, mekaaniset ominaisuudet, väsymiskestävyys, palonsuoja sähköiset ominaisuudet, mittatarkkuus, hyvä, laudaksi kutistuminen pieni öljynkestävyys happo ja orgaanisia liuottimia, ei alkali vastus, erinomainen vastustuskyky kitkaa, kulumista suorituskykyä.

Termoplastinen polyimidi hartsi (polyimidi hartsi) PI nimitystä) on termoplastinen muovien. On korkea lämmönkesto termoplastinen muovia, jossa korkea lasi siirtymä lämpötila (243 astetta C) ja Sulamispiste (334 ℃), lämmön muodonmuutos lämpötilan jopa 260 ℃ (30 % lasinen kuitu tai hiilikuitu vahvistettu luokka), voidaan jo pitkään 250 ℃ ja muita korkean käyttölämpötilan muovi verrattuna PEEK, PPS PTFE, PPO, jne., käyttävät yläraja lämpötila suurempi kuin lähes 50 ℃;

PI hartsi paitsi kuumuuteen kuin muita korkean käyttölämpötilan muovi on erinomainen, ja on korkea lujuus, suurmoduulisista, korkea murtuma sitkeys ja erinomainen mittatarkkuus edut PI hartsi voi ylläpitää lujuutta korkeissa lämpötiloissa, sen taivutus vahvuus 200 ℃ enintään noin 24MPa 250 ℃ taivutus voimaa ja puristuslujuus on edelleen 12 ~ 13MPa; PI hartsi jäykkyys, hyvä koko vakautta, pieni laajenemiskerroin lineaarinen, hyvin lähellä metalli alumiini materiaali;

Erinomaisen kemiallisen kestävyyden kemikaaleja yleensä vain väkevää rikkihappoa purkamaan tai tuhota korroosionkestävyys ja nikkelin teräs ovat samanlaisia ja niiden palonestoaine liekki edellytykset julkaisussa savua ja myrkyllisiä kaasuja anti säteilyn kyky; PI hartsi on hyvä sitkeys, vuorotellen stressiä ja erinomainen väsymiskestävyys on kaikkein maksamatta kaikki muovia, seos materiaalia kanssa vertailukelpoisia.

PI hartsi erinomainen vastustuskyky liukuva kulumista ja kiukuttelu kulumista, erinomaisen suorituskyvyn, erityisesti voi säilyttää korkea tribologiset ominaisuudet käyttää vastarinnan ja alhainen kitkakerroin 250 ℃; PI hartsi helppo puristamiseen ja injektio muovaus, erinomainen työstö suorituskyvyn, korkean valu tehokkuutta.

Lisäksi PI on myös itse voitelu, helppo käsitellä, eristys vakautta, hydrolyysi vastus ja muut erinomaisen suorituskyvyn, joka on laajalti käytetty ilmailu-, auto-, sähkö- ja elektroniikkalaitteissa, lääketieteen ja elintarvikkeiden käsittely ja muilla aloilla, kehittämisen ja käytön mahdollisuuksia.