Etusivu > Uutiset/Teachers & Tietoa > Sisältö

Ominaisuudet polyimidi elokuva

Sep 15, 2014

Ensinnäkin hyvä suorituskyky lämpötilan

1. hajoaminen lämpötilassa tutkintoon yleensä 500 ℃. Kahdesta kaksi bentseeni anhydridiä ja Difenyyli amine synteesi polyimidi Lämpöhajoamisen lämpötila nousee 600 ℃, on ehdottomasti yksi korkein Lämpöstabiliteetin polymeeri lajikkeita. Lämpökovettuva käyttää vakaa 360 ℃, Termoplastinen voidaan käyttää pitkään 230 ℃.

2. Kun hylkivät ominaisuudet kovin hyvä, jos ei vielä nestemäinen typpi - 269 astetta C hauras murtuma.

3. lämpölaajeneminen on hyvin alhainen, vain 2 X 10-5-3 X10-5 / ℃, bifenyyli tyyppi on 10 - 6 / ℃, yksittäisten lajien pääsee 10 - 7 / C.

Toiseksi erinomaiset mekaaniset ominaisuudet

1. polyimidi on hyvät mekaaniset ominaisuudet. Vetolujuus polyimidi muovia täyttämätön ovat 100MPa, kuten muovien, sen kimmokerroin on yleensä 3-4GPa. Voimaa, kimmokerroin kuitua vahvistaa PI muovi voitaisiin tehostaa

2. polyimidi on erinomainen kulutuskestävyys itse voitelu suorituskykyä. Mekaaniset ominaisuudet ja lämpötila vaihtelu muutos on pieni, korkea lämpötila creep, viruminen nopeus jopa kuin alumiini on myös pieni. Tehdä mekaaninen voimansiirto-osat.

3. polyimidi lämpöä ikääntyminen suorituskyky on hyvä, ja 200 ℃, 1500h ikääntyminen hoito, mitattu vetolujuus laski vähän materiaaleja huoneenlämmössä.

4. säteilyn vastus, kuten polyimidi elokuva 5 × 109 rad annos säteilytyksen vahvuus on 86 %, polyimidi kuitua 1 * 109 rad annos säteilytyksen vahva säilyttäminen osuus yli 90 %. Voidaan ydinvoimateollisuudessa.

Kolmanneksi on hyvät Dielektrinen ominaisuudet ja sähköiset ominaisuudet

Dielektrisyysvakio polyimidi kuin 3.4, fluoria tai Ilmastointi hajallaan polyimidi nano koon, dielektrisyysvakio voidaan vähentää noin 2,5. Dielektrinen menetys 10-3, Dielektrinen lujuus 100-300kV / mm, tilavuus on 10 ^ 17 ohm/cm. Nämä ominaisuudet voi silti säilyttää korkeampi laajalla lämpötila välillä ja taajuus alueen tasolla.

Corona kestävä esitys, erinomainen sähkö ominaisuudet

Edelleen, vakaa kemialliset ominaisuudet

Polyimidi on erinomainen öljy vastarinnan ja orgaaninen liuotin vastus, vastustuskyky hydrolyysi Laimennettu rikkihappo, veden vakautta, 500h seistä 120 ℃.Not vastustuskykyisiä väkevää rikkihappoa, väkevää typpihappoa, Wi alkali ratkaisu ja korkean lämpötilan höyrystä.

Viides, palonsuoja ominaisuus

Polyimidi polymeeri itse sammutusta, osuus on pieni, suuri tyhjiö outgassing harvoin; korkea lämpötila, tyhjiössä ja säteilytyksen haihtuvien vakauden asiaa hieman; palonsuoja Luokka: V0; LOI > 45

Kuudes polyimidi myrkytön

Voidaan käyttää astiat ja lääketieteellisten laitteiden valmistus ja kestävät sterilointi tuhansia kertaa, jotkut polyimidi on hyvä tämän mukaisesti. Ajaksi esikuva kotona yhteensopivuus verikoe ei hemolyyttinen, sytotoksinen toimintaa in vitro-kokeissa myrkytön.  teksti-luetelmakohta: 0, mso-luettelo: l0 level1 lfo1 "> 10. polyimidi on myrkytön, voidaan käyttää astiat ja lääketieteellisten laitteiden valmistus ja kestää tuhansia kertoja desinfiointi. On joitakin polyimidi on hyvä Biologinen yhteensopivuus esimerkiksi Savuttomia hemolyyttinen, sytotoksinen toimintaa in vitro-kokeissa myrkytön yhteensopivuus verikoe.