Etusivu > Uutiset/Teachers & Tietoa > Sisältö

Ominaisuudet polyimidi elokuva

Sep 15, 2014

1. kokonaan aromaattinen polyimidi thermogravimetric analysoimalla alkuperäisen hajoamislämpötila on yleensä 500 ℃. Kahdesta kaksi bentseeni anhydridiä ja Difenyyli amine synteesi polyimidi Lämpöhajoamisen lämpötila nousee 600 ℃, on yksi eniten lajeja tähän asti polymeeri lämmönkestävyys.

2. polyimidi ei vastustuskykyisiä extreme alhaisessa lämpötilassa, kuten in - 269 ℃ nestemäisten heliumia haurastumisen.

3. Polyimidikalvo ja erinomaiset mekaaniset ominaisuudet, vetolujuus täyttämättä muovia on yli 100Mpa, ohutkalvojen polyimidi (Kapton) on enemmän kuin 170Mpa ja bifenyyliä polyimidi (Upilex S) 400Mpa. Suunnittelu muovi, joustava moduuli on 3 4Gpa, kuitu pääsee 200Gpa, teoreettisen laskelman mukaan, kaksi bentseeni anhydridiä ja kaksi bentseeni amine synteesi kuitu voivat päästä 500Gpa, toinen vain hiilikuitu.

4. useita polyimides lajikkeita eivät liukene orgaanisiin liuottimiin, laimennettua happo vakaus, ehdot eri hydrolyysi, näennäisen puutteita suorituskykyä vastustaa tekee polyimidi on paljon erilainen kuin muut korkean suorituskyvyn polymeerit, jota käyttää kierrätysmateriaaleja kaksi anhydridiä emäshydrolyysi ominaisuuksia ja kaksi amiinit kuten Kapton elokuva, elpyminen korko jopa 80-90 prosenttia. Muuttaminen rakenne voi olla myös melko hydrolyysi kestävä lajikkeita, kuten stand up 120 ℃, 500 tuntia vettä.

5. lämpölaajeneminen kertoimella 2 * 10-5 3 * 10-5 ℃, Guangcheng termoplastinen polyimidi 3 * 10-5 ℃ bifenyyli kirjoittaa ylös 10-6 ℃, yksittäisten lajien pääsee 10-7 ℃.

6. polyimidi suuri säteilytys vastustusta, elokuva 5 × 109 rad nopeasti electron säteilytys vahvuus säilyttäminen korko oli 90 %.

7. polyimidi on hyvä Dielektrinen ominaisuuksia, Esittelyssä fluori dielektrisyysvakio on noin 3,4 tai ilman nanometrin koon hajallaan polyimidi, dielektrisyysvakio voidaan vähentää noin 2,5. Dielektrinen menetys 10-3, Dielektrinen lujuus 100 Guangcheng termoplastinen polyimidi 300KV/mm, tilavuus vastus 1017 Ω /cm 300KV/mm. Nämä ominaisuudet voi silti säilyy laajalla lämpötila-alueella ja taajuusalue korkealla tasolla.

8. polyimidi on polymeeri, alhainen savun itse sammuttamaan.

9. polyimidi outgassing harvoin tyhjiössä.

10. polyimidi on myrkytön, voidaan käyttää astiat ja lääketieteellisten laitteiden valmistus ja kestää tuhansia kertoja desinfiointi. On joitakin polyimidi on hyvä Biologinen yhteensopivuus esimerkiksi Savuttomia hemolyyttinen, sytotoksinen toimintaa in vitro-kokeissa myrkytön yhteensopivuus verikoe.