Etusivu > Uutiset/Teachers & Tietoa > Sisältö

Merkittävä kattava esitys polyimidi materiaalia

Sep 15, 2014

1. polyimidi on yksi korkein lajien toistaiseksi polymeeri lämpöstabiilius, kuumuutta kestävä luokka, Lämpöhajoamisen lämpötila on 500 ℃ edellä. Kuuma materiaali sen laajentaminen kerroin on pieni, ja metalli samalla tasolla. Ja voi olla erittäin alhaisessa lämpötilassa, kuten ei tässä-269 ℃ nestemäisten heliumia haurastumisen.

2. polyimidi on hyvät mekaaniset ominaisuudet, tuotteen erinomaisista mekaanisista ominaisuuksistaan, on eräänlainen suuri lujuus ja korkea kalvo materiaalien.

3. jotkut lajikkeet polyimidi materiaalin kemiallinen kestävyys on parempi, vakaampi happo, tuskin liukenee kaikki orgaaniset liuottimet. Hydrolyysin ei alkali lajikkeiden kestävyyden, näennäisesti puutteita suorituskykyä näin polyimidi on ominaisuuksiltaan erilaisia muita korkean suorituskyvyn polymeerit, voimme käyttää kierrätysmateriaaleja emäshydrolyysi. Lisäksi muuttaa polyimidi materiaalit rakenne voi myös olla melko kestävä hydrolyysi.

4. polyimidi on jalo sädehoito, elokuva on 5 × 109 rad electron säteilytys vahvuus säilyttäminen korko oli 90 %.

5. polyimidi ilman täyteaine on erittäin hyvä eristys määrä vastarintaa, materiaalit, Dielektrinen ominaisuuksia hyvä, erittely voimaa. Nämä ominaisuudet voi silti säilyy korkealla tasolla laaja valikoima lämpötila-ja taajuusalue.

6. polyimidi on palonsuoja-aineiden, self-extintiva polymeeri, tupakointi korko on alhainen, se happi-indeksi voi nousta yli 30.

7. puhdasta polyimidi materiaali on myrkytön, ei ärsyttävää materiaalia ja kestää tuhansia kertoja korkea lämpötila sterilointi. Polyimidi materiaalia on tietyt antibakteerinen ja sienilääke ominaisuudet.

8. polyimidi kuitua on myös Lõmp÷eristystõ toiminto, lämmin, ja se voidaan verrata cashmere.