Etusivu > Uutiset/Teachers & Tietoa > Sisältö

Termoplastinen polyimidi käsittely

Sep 15, 2014

Koska aromaattista termoplastinen polyimidi Tg korkea, niin nämä polymeerit korkea lämpötila käsittelyssä.

Medium-paine (21 41MPa) polyuretaanimateriaali voidaan polyimidi jauhe. Mukaan termoplastinen polyimidi Tg käytettävä 500-845 ° F välillä valu lämpötila sulaa jauhe. Kohtalainen Tg jauhe ja pelletit voidaan ruiskuvalu. Koska korkea sulaa viskositeetti ruiskuvalu ovat on runsaasti ammattitaitoa. Laudaksi suorituskyvyn optimoimiseksi pitäisi seurata polyimidi toimittajien suosittelema erityinen hartsi injektio muokkausprosessin.

Perinteisen elokuvan tuella valu tekniikka, voi polyimidi lakka (jos se voidaan liuottaa sopivaa liuotinta sanoja) tai polyamic happo lakka elokuvia valmistaa. Jos polyamic hapon käyttöä lakka, elokuva saatu on thermal imidization saada vesilelut."

Yleensä sulaa puristamiseen tekniikkaa käyttäen aromaattinen termoplastinen vesilelut käsittely lämpötila on liian korkea ja voi tuottaa hyväksyttävää. Kuitenkin siloksaanin ortofenyleeniä tai eetteriä muutettu kaksinkertainen kasvot parantaa suorituskykyä huomattavasti vähentää käsittely lämpötila, polyimidi, perinteisen sulaa puristamiseen menetelmä onnistuu.

Polyimides tai polyamidi happoliuoksessa liota lasi, kvartsi, grafiitti kuitua ja / tai jatkuva kuitu nippu, sitten poistamalla liuotin ja Lämmitys hartsin tehdä sen sulaa laminaatteja. Kuten muissa yhteyksissä polyamic acid se edellyttää myös lopullinen thermal imidization menettelyjä.

Laudaksi ja höyrykarkaistut tekniikka kehittynyt komposiittimateriaalien muovi poly joka imiinitrimesamiidi prepreg valmis suuri lämmönkestävyys "märkää" tai "kuiva" kuuma. Vahvistamaan prepreg ja käyttämällä polyimidi sulavat Lämmitys jakson erityisiä polyimidi ja muutoksen. Yleensä että turkkilainen lämpötila yli 600 ° F, painetta yllä 14MPa. In saadakseen hyvää laatua, kun termoplastinen polyimidi prepreg valmistus komposiitti prepreg tuotantoedellytyksiä, olisi noudatettava tyhjä toimittajat suositella.

Jauhe vääriä termoplastinen polyimidi, Jauhemetallurgia teknologian kylmä muodostettu osat on valmistettu f korkea lämpötila ja sitten 680-720 ° sintraus-menetelmällä.

Termoplastinen polyimidi käytetään Dielektrinen pinnoite, metalli ja korkeampi komposiitti suojapinnoitteiden ruiskutuksessa ja korroosion kestävä este ja sähköisten välineiden. Yleensä käyttö polyamic happo lakka. Perinteiset pinnoite tekniikalla (esimerkiksi: spray, harja, dip ja roll). Jälkeen kuivaus askel polyamic happo pinnoite lämmön osaksi polyimidi. Sähköisten sovellusten ohut pinnoite-vaatimuksia käyttää nopeaa spin pinnoitusprosessissa. Samoin jos polyamic happo lakka, pinnoite prosessi edellyttää lopullinen thermal imidization menettelyjä.