Etusivu > Uutiset/Teachers & Tietoa > Sisältö

Polyimidi ja soveltaminen polyimidi

Sep 15, 2014

Koska polyimidi, synteettinen kemia ominaisuudet monissa polymeeriä, ja se on vaikea löytää kuten polyimidi laaja sovellus, mutta osoittaa myös kaikessa erittäin erinomainen suorituskyky.

1, elokuva: on yksi aikaisintaan kaupallinen polyimidi käytetään pakkaamiseen materiaali paikka eristys moottorin ja kaapeli. Tärkeimmät tuotteet ovat DuPont Kapton Ube Upilex sarja ja Kaneka Apical. Elokuvien tuotantoa vesilelut ja avoin aurinko-akku levy pehmeä.

2 maalia: Eristys maali sähkömagneettista lanka tai korkea lämpötila kestävä pinnoite.

3: advanced komposiittimateriaaleihin ilmailu-, ilma-ja raketti. On yksi korkean lämpötilan rakenteellisia materiaaleja. Esimerkiksi Yhdysvallat nopeammat matkustajakone suunnitelmat rakenteellinen nopeus on 2.4M, lennon kun pintalämpötila on 177 ℃, tarvitaan käyttöikä on 60000 h, raporttien mukaan havaittu rakenteellisia materiaali 50 % on termoplastinen polyimidi hartsi matriisi hiilikuitu vahvistettu komposiitit, jokaisen ilma-aluksen määrältään noin 30 t.

4. kuitu: kimmokerroin jälkeen hiilikuitu koska suodattimen materiaali, korkea kuume keskipitkän ja radioaktiivisten aineiden ja luodinkestävä, tulenkestävä kangas.

5. vaahto: käytetään korkean käyttölämpötilan eriste.

6. tekniset muovit: lämpökovettuva termoplastit, Termoplastinen voi laudaksi voidaan myös ruiskuvalu tai siirto laudaksi. Käytetään pääasiassa itse voitelu, tiivistys, eristeet ja rakenteen. Ja on käytetty suuri moottori, tekstiilikone, paketointi, kopiokone, vaihde laakerit ja suojella runko jne...

7. liima: käytetään korkean lämpötilan rakenteellisia liima. Guangcheng polyimidi liima korkean eristävä tiiviste tuotannon sähköisen osina.

8 erottaminen kalvo: erilaisia kaasun erottaminen, kuten vedyn / typpi, typen / happea, hiili / typpi tai metaani ja muut hiilivedyt, poistaa kosteuden raaka kaasun ja alkoholit. Myös voidaan pervaporation kalvo ja ultrasuodatus kalvo. Koska polyimidi lämpöä vastarinnan ja orgaaninen liuotin vastus on erityisen tärkeää erottaminen orgaanisia kaasuja ja nesteitä.

9.Photoresist:A negatiivinen fotoresistillä ja positiivinen vastustaa päätöslauselman pääsevät sub micron. Kanssa pigmentin tai väriaineen värisuodatin elokuva voidaan yksinkertaistaa huomattavasti käsittelyn menettelyjä.

10. sovelluksen microelectronic laite: käytetty Dielektrinen kerros kerrokselta eristeenä puskuri kerros voivat vähentää stressiä, parantaa lopputuotteiden määrä. Kuten suojaavan kerroksen voi vähentää fyysisen ympäristön laitteessa, mutta myös vaikuttaa suojaus - hiukkasia alentaminen tai poistaminen pehmeä virhe laitteen (pehmeä virhe).

11. Liquid crystal display suunta agentti: suunta TN-LCD, SHN-LCD, TFT-CD polyimidi ja ferroelectric nestekidenäyttö näyttää agentti materiaalien tulevaisuus on tärkeä rooli.

12. Electro optista materiaalia: käytetään passiivinen tai aktiivinen aaltoputkityyppiset materiaalit kytkentä materiaalit, polyimidi sisältävät fluoria viestintä-aallonpituusalueella on läpinäkyvä, polyimidi toimii hopeanvärisiä alustan parantaa vakautta materiaali.

13. sähkö-ja elektroniikkateollisuuden: piirilevyjä, eristeet, lämmönkestävä kaapeli, johtoja päätelaitteiden, ontelo jne...