Etusivu > Uutiset/Teachers & Tietoa > Sisältö

Muita ominaisuuksia PI (polyimidi)

Sep 15, 2014

PI tiheys on 1.28-1.48g/cm3 imidization asteen lisääntyessä, tiheys kasvaa; Kun tärkein ketjun sisältävien ryhmien puolella tiheys on pienempi. PI on suurempi vetolujuus, taivutus, puristus voima, mekaaniset ominaisuudet kuuluvat Keski- ja ylemmän tason, ainakaan high modulus korkea suurmoduulisista on mekaaniset ominaisuudet.

Viruminen kestävä liima PI on erinomainen kolmiulotteinen vakaus, joka on hyvin merkittävä.

Näkyvin PI on lämpö-resistanssi on korkea, lasi siirtymä lämpötila, termisen suorituskyvyn hajoamislämpötila on suurempi, ja jatkuva korkea lämpötila. Jatkuva käyttölämpötila on 250 ℃.

PI erinomainen sähkö-asuntoa laaja valikoima lämpötila Dipoli tappio on melko pieni. Se on erinomainen corona vastus tai johtuu kahdenlaisia kemiallisen reaktion tuottaa Corona: hapettuminen aktiivisen hapen atomien hajoaminen; otsonin reaktio hapettumista hydroksidit ovat erittäin kestäviä. PI kuuluu väli dielektrisen materiaalin.

PI on hyvä vakautta öljyt, orgaanisia liuottimia, liuotinhappoa, mutta ei kestä vahvoja hapettumista väkevää rikkihappoa ja savuavaa typpihappoa ei kestä alkali tyyppi ja ylikuumennetulla höyryllä. Happivanhentamiselle tapahtuneet voimakkaiden hapettimien rooli. Alkali ja vesihöyryä vaikutus tekee PI karbatsolina rengas avaaminen ja selkärangan murtuma tapahtuu, tuloksena suorituskyvyn heikkenemistä.

Aromaattisten molekyylien ketjun Pi laajasta asiakaskunnasta rengas rakenne, joka imee säteilyn kyky on hyvin vahva, on siis erinomainen säteilyn vastarintaa, se voi seistä electron, neutronin, säteily ympäristössä, UV-säteilyä, 7 säteet, suorituskyvyn heikkenemistä on hyvin rajallinen.