Etusivu > Uutiset/Teachers & Tietoa > Sisältö

Käyttöönotto polyimidi

Sep 15, 2014

Aromaattinen polyimidi (polyimidi, PI nimitystä) on yksi kattava ominaisuuksia orgaanisen polymeeri materiaalien, se on ominaisuuksiltaan korroosionkestävyys, väsymiskestävyys, kestää korkeita lämpötiloja, kulutuskestävyys, iskunkestävyys, asutus, hiljainen, pitkä käyttöikä ja erinomainen suorituskyky on korkea ja matala lämpö (-269 ℃ ~ 280 ℃ kauan ilman muodonmuutoksia); Lämpöhajoamisen lämpötila voi olla jopa 600 ~ C. on ylivoimaisesti yksi polymeeri Lämpöstabiliteetin korkea, ei hauras murtumatodennäköisyyden-269 ℃-lajikkeiden nestemäisten heliumia. Se on yleisesti käytetty ilmailu, ilmailu, tilaa, automotive, mikroelektroniikan, nanoteknologian, nestekidenäyttö, erottaminen kalvo, laser, sähkölaitteet, lääkinnällisten laitteiden, elintarvikkeiden käsittely ja muun pitkälle tekniikka, tunnettu koska "ongelmanratkaisu".

Polyimidi on aromaattinen Heterosykliset polymeeri molekyylirakenne yhdisteitä, joissa karbatsolina-ryhmän Englanti nimi polyimidi (PI), voidaan jakaa PI, PI, bentseeni liukoisen polyamidi karbatsolina (PAI) ja polyeetteri karbatsolina (PEI) neljä. PI on yksi kattava ominaisuuksia orgaanisen polymeeri materiaalit, korkea lämpötila jopa 400 ℃, pitkäaikaisen käytön lämpötila-alueella-200 ℃ ~ 300 ℃, ei ole selvää sulamispiste, on hyvä eristys suorituskyky. Lisäksi PI kuin eräänlainen engineering erikoismateriaali on laajalti käytetty ilmailu, ilmailun, erottaminen kalvo, laser kentät, nestekidenäyttö, nanoteknologian, mikroelektroniikan kaikkien maiden tutkimuksen, kehittämisen ja käytön polyimidi sisälly vuosisadalla lupaavimmista yhden Engineering muovit.

Ratkaisin polyimidi on eräänlainen korkean suorituskyvyn termoplastinen muovien, paitsi on erinomainen lämpö mekaanisesti eristetyt, korroosionkestävyys ja anti lämpösäteily suorituskyky, mutta myös näyttely terminen käsittely suorituskyky, voivat käyttää kuuma laudaksi suulakepuristuksella simssi ja injektio menetelmä.

Ratkaisin polyimidi voi olla eteenin ja hiilikuitu, lasikuitu, PTFE (PTFE) komposiitti, grafiitti, merkittävästi parantaa polymeeri aineiden mekaanisten ominaisuuksien ja itse voitelu ja kulumista resistanssi.

Ratkaisin polyimidi tehtäisiin elokuva, olla valettu luottamukselliset osiot putket ja tangot ja monimutkainen rakenne, kuten pyydykset, laakereiden, tiivistys rengas ja liitin. Ihanteellinen materiaali metallia, keramiikka, lämpökovettuva hartsi, alhainen lämpötila termoplastinen ja vaikein lämpöä käsittely polyimides tietyissä tilanteissa.

Jiande kaupungin Ratkaisin polyimidi Co, ltd. tuotanto on eräänlainen korkean suorituskyvyn tekniikan muovit, ei ole vain erinomainen lämpö, mekaaninen, dielektrisen, mittatarkkuus, korroosion kestävyys ja anti lämpösäteily suorituskyky, mutta myös näyttely erinomainen suorituskyky voidaan käyttää koneistus laudaksi, suulakepuristus, ruiskuvalu ja ruiskuvalu menetelmä. Mutta myös lasikuitu (GF), hiilikuitu (CF) polytetrafluorieteenin (PTFE), grafiitti, molybdeeni disulfidi komposiitti mekaanisten ominaisuuksien parantamiseksi mekaaniset ominaisuudet komposiitti polymeeri materiaalien ja itse voitelu, high kulumista kestävät. On laajalti käytetty auto elektroniikka, virtapiirin, ilmailu, laivanrakennus, tarkkuus koneet, kemialliset laitteet...