Etusivu > Uutiset/Teachers & Tietoa > Sisältö

Luokittelu polyimidi

Sep 15, 2014

Polyimidi voidaan jakaa polykondensaation ja polyadditio Kirjoita kaksi.

(1) Tiivistyminen tyyppi polyimidi, tiivistetty aromaattista polyimidi koostuu aromaattisia amiineja ja aromaattinen kaksi yuan kaksi etikkahappoanhydridillä, aromaattinen karboksyylihappojen happo tai aromaattinen karboksyylihappojen happo neljä neljä kaksi alkyyliesterit. Synteesi reaktio tiivistyminen tyyppi polyimidi tehdään tällainen kaksi dimetyyli formamidi, N-metyyli pyrrolidonin korkealla kiehuva aproottinen liuottimien ja polyimidi komposiittimateriaalista on yleensä muokkausprosessin prepreg, materiaali valmisteluprosessista nämä korkea kiehuvaa aproottinen liuotin prepreg on vaikea haihtua, samalla polyamic happo cyclization (karbatsolina) aikana myös haihtuvien julkaisu , joka on helppo valmistaa huokoinen komposiiteista, on vaikea saada laadukkaita, ei huokoisuus komposiittimateriaalien. Siksi tiivistyminen tyyppi polyimidi on vähemmän käytetty matriisi hartsi komposiittimateriaalien käytetään pääasiassa polyimidi ohuet kalvot ja pinnoitteet valmistukseen.

(2) Polyadditio tyyppi polyimidi koska tiivistyminen Kirjoita polyimidi ottaa puutteita, jotta mainitut puutteet on kehittänyt polyadditio tyyppi polyimidi. Nykyinen laajalti käytetty lähinnä poly bismaleimide ja norbornene lopettaa polyimides. Hartsit ovat yleensä pieni Suhteellinen molekyylimassa polyimidi tyydyttymättömiä ryhmien pää uudelleen läpi tyydyttymättömiä loppuun ryhmiä polymeeri sovelluksia.

①POLYBISMALEIMIDE, Poly bismaleimide maleiinianhydridiä ja kaksi aromaattista amiinia kaksi ja polykondensaation. Verrata suorituskykyä polyimidi yhtä vahvat mutta synteettinen prosessi on yksinkertainen, helppo käsitellä, edullinen, voidaan helposti tehdä erilaisia komposiitti tuotteita. Mutta parantaa enemmän hauras.

②Norbornene perustuu päättyy polyimidi hartsi, joista tärkein on luokan PMR NASA Lewis tutkimuskeskus kehittäminen (insitu polymeroimalla monomeerin reagenssit, monomeeriset lähtöaineeseen in situ polymerointi) polyimidi hartsi. RMR tyyppi polyimidi on kaksi alkyyliesterit aromaattinen karboksyylihappojen happo, neljä aromaattisia amiineja ja kaksi yuan 5-norbornene-2, jotka 3-kaksi karboksyylihappojen acid monoalkyl esteri monomeerit liuotetaan maku alkoholi (metanoli tai etanoli) ratkaisu voidaan käyttää suoraan kuidut kyllästys.