Etusivu > Uutiset/Teachers & Tietoa > Sisältö

Termoplastinen polyimidi kemialliset ominaisuudet

Sep 15, 2014

Koska aromaattinen rengas liimataan polymeerin rakennetta ja on korkea lämmönkestävyys kaupallinen termoplastinen polyimidi johdettu aromaattinen ortofenyleeniä ja aromaattinen kaksi anhydridiä. Polykondensaation aromaattinen polyimides valmistettu aromaattinen ortofenyleeniä ja aromaattinen yleensä liittyy kaksi anhydridillä, tapahtuu reaktio keskipitkällä sopii ja luo väli polyamic happo. Polyamidi happo voidaan käyttää jollakin alalla tai kuumentamalla tai kemiallista toimintaa muunnetaan lineaarinen termoplastinen polyimidi yleinen rakenne.

Aromaattinen termoplastinen polyimidi tärkeimmät ominaisuudet on korkea lasi siirtymä lämpötila (Tg) oli merkittävä, korkea lämmönkesto, sitkeys, hyvä sähkö omaisuutta, liekki retardancy ja korkea luonnollista säteilyä. Koska Tg ja Sulata viskositeettia termoplastinen polyimidi suhteellisen jalo käsittely lämpötila, suhteellisen korkea valmistus. Joissakin tapauksissa käsittely lämpötila saa olla polyimidi hajoamislämpötila. Vaikka lineaarinen aromaattinen polyimidi Lämpöhajoamisen lämpötila yli käsittely-lämpötila teoriassa on termoplastinen, mutta ne ovat yleensä kutsutaan pseudo termoplastinen polyimidi. Tällöin helpommin kuin lopullinen polyimidi polyamidi hapan väli liuotetaan ja sulaa mahdollisesti ennen kuin Lämmitys osaksi polyimidi elokuva tai osia. Aromaattinen polyimidi hankalimmista ongelmista jossain määrin on kulunut polymeeriketjun ja muuntaa kelvolliseksi kuten Ketoni, Eetteri ja kuusi fluori eri joustava trimethylene ryhmä tai välillä pareittain amiini tai molemmat aromaattinen rengas. Parannettu termoplastinen polyimidi lastuttavuus on erityisen tehokas aromaattinen ortofenyleeniä on perfluorattuja isopropylidenebis amiini (4 BDAF). 4-BDAF ja aromaattinen kaksi koordinointi reaktio näkyy kuva rakenne polyimidi.

Helpompi prosessi kuin kaksi bentseeni amiini ja aromaattinen kaksi valmis polyimidi polyimidi 4-BDAF thermal hapettamalla lämmönkestävyys ja on edelleen korkea Tg ja 4 BDAF fluoria on aiheuttanut polyimidi valmis näyttely sähköiset ominaisuudet parantaa. Toinen käytetään parantamaan ortofenyleeniä termoplastinen polyimidi käsittely on aromaattinen ortofenyleeniä siloksaanin ja kaksi 1-2 paria amino bentseeni, indane.

Termoplastinen polyimidi pääpiirteet on niiden kuumuuteen, joka on korkea Tg niihin. Tyypillinen Tg vaikutusalue on: alkaen aromaattinen polyeetteri karbatsolina 423 ° F, noin 4-BDAF sisältävien polyimidi yli 700 ° F.

Parannettu aromaattinen polyimidi sitkeys verrattuna lämpökovettuva polyimidi, venymä korko vaihtelee 5 % yli 50 prosenttia, murtuma voi vaihdella 8.5 14 tuuman kiloa per neliö tuumaa.

Termoplastinen polyimidi sähköiset ominaisuudet on erinomainen, ja osittain fluorattujen aromaattinen polyimidi alle 2.8 (1kHz) ja savuttomia fluorattujen polyimidi (1kHz) 3.5 dielektrisyysvakio.

Muutamia poikkeuksia, aromaattinen termoplastinen polyimidi vastustuskykyisiä yleisimpiä orgaanisia liuottimia ja liuotinhappoa. Altistuminen tai upotetaan keskittynyt happo emäksistä ja lämpöä, tekee polyimidi hajoamista. Jotkut termoplastinen polyimidi vahva polar orgaanisissa liuottimissa on vesiliukoinen.