Polyimidi hartsi komposiitti 15 % molybdeeniä disulfidi

Tuotteen nimi: Polyimidi hartsi komposiitti 15 % molybdeeniä disulfidi Nro: SolverPI-komposiitti 15M

Tuotetiedot

Tuotteen nimi: polyimidi hartsi komposiitti 15 % molybdeeniä disulfidi

Nro: SolverPI-komposiitti 15M

SolverPI-hartsi 6001 voidaan ued ilma, ilmailu, auto, toimistolaitteet, sähkö ja electriconic laitteet, sciencific väline, teollisuuden koneet, laitteet ja niin edelleen. Polyimidi sopii sovellus ympäristöön, jossa voi olla lämpötilan kestävät, suljettu, kolmiulotteinen vakaus, muodonmuutos ei ollut murtumaa, kuten seeling rengas, työntövoima liukuva laakeri, pesukone, vaihde, alipainepumppu vane, venttiilin istukka ja niin edelleen.

Pure SolverPIhartsi 6001

100 % puhdasta polyimidi hartsi voi olla hometta painamalla, ruiskuvalu, Ekstruusio laudaksi. 100 % puhdasta polyimidi hartsi on suuria etuja polyimidi sarjan korkein mekaaniset ominaisuudet, paras sähkö- ja lämpöenergia eristysominaisuudet, korkea tempeature kulumista resist(high PV value) erinomainen dimention vakautta.


Tuotteita käytetään pääasiassa: ympäristö, joilla on tiukat mekaaniset ominaisuudet, puhtaus, inslation, lämpö inslation, kitkakerroin. Tyypillisiä sovelluksia ovat vavle istuin, lämpöeristys kansi, plasma hitsaus ase, turbiini rengas, ajoitus pyydyksiä kiristin, joissa kiinnike, tulostin paperi irrottautua pawl, tauko estää sensing paikantimen ja niin edelleen.


Komposiitti SolverPIhartsi 6001 molybdeeni disulfidi

Jatkettu SolverPI-hartsi 6001 tuote on puristus laudaksi kanssa 15 % molybdeeniä disulfidi lisätään polyimidi hartsi, joka on erinomainen kulumista vastustavat omaisuutta ja tiivistys preperty korkea alipaineen ympäristön.


Tuotetta käytetään pääasiassa super tyhjiö ja pistin. Komposiitti materiaali on onnistuneesti sovellettu tuhansia keskipakopumppu, jota käytetään pääasiassa öljyn refinery、chemical factory、power asema ja muut nesteenkäsittelylaitteemme. Tuotetta käytetään pump、throat bushings、axletree laakeri, joka voi korvata metal、graphite、silicon carbide ja muut komposiittimateriaalista merkittävästi parantaa efficiency、reliability ja tulos olisi pumppu choma.


Tuotteen ominaisuus voidaan tehokkaasti vähentää todennäköisyyttä kiinni kun pumppu on käynnissä, ja alempi suun rengas gap yli 50 %.


Sovelluksia ja envirnments:refinery、boiler feedwater、centrifugal pump、shield pump、submerged pump、magnetic ajaa pump、chemical lannoite plant、sulphuric happo tehtaan ja niin edelleen.

Siirto keskipitkällä: alhainen tiheys olefin、The kaasuun ja nestemäisiin kylläisyyttä medium、strong corrosive、high ja alhainen lämpötila.

Ratkaista ongelmat kuin seuraa: lyhyt lifetime、air muddy、great vibration、bearing seizure、inefficient、poor lubricity、a pieni määrä.

Tämä tuote voidaan soveltaa tämäntyyppiseen pumppu:

(1) Keskipako pumppu: suun ring、sliding laakeri

(2) Sukelluksissa pumppu: keskitaso holkki

(3) Shield pumppu: liuku laakerin, ongelman pakko voitelu

(4) Magneettinen pumppu: liukuva ottaen ja suojaus ongelman pakko voitelu.


Tutkimus