Polyimidi hartsi komposiitti 15 % grafiitti ja 10 prosenttia PTFE

Tuotteen nimi: Polyimidi hartsi komposiitti 15 % grafiitti ja 10 prosenttia PTFE. Nro: SolverPI-kooste 15G10P. SolverPI-hartsi 6001 voidaan ued ilma, ilmailu, auto, toimistolaitteet, sähkö ja electriconic laitteet

Tuotetiedot

Tuotteen nimi: polyimidi hartsi komposiitti 15 % grafiitti ja 10 prosenttia PTFE

Nro: SolverPIkomposiitti 15G10P

SolverPI-hartsi 6001 voidaan ued ilma, ilmailu, auto, toimistolaitteet, sähkö ja electriconic laitteet, sciencific väline, teollisuuden koneet, laitteet ja niin edelleen. Polyimidi sopii sovellus ympäristöön, jossa voi olla lämpötilan kestävät, suljettu, kolmiulotteinen vakaus, muodonmuutos ei ollut murtumaa, kuten seeling rengas, työntövoima liukuva laakeri, pesukone, vaihde, alipainepumppu vane, venttiilin istukka ja niin edelleen.


Pure SolverPIhartsi 6001

100 % puhdasta polyimidi hartsi voi olla hometta painamalla, ruiskuvalu, Ekstruusio laudaksi. 100 % puhdasta polyimidi hartsi on suuria etuja polyimidi sarjan korkein mekaaniset ominaisuudet, paras sähkö- ja lämpöenergia eristysominaisuudet, korkea tempeature kulumista resist(high PV value) erinomainen dimention vakautta.

Tuotteita käytetään pääasiassa: ympäristö, joilla on tiukat mekaaniset ominaisuudet, puhtaus, inslation, lämpö inslation, kitkakerroin. Tyypillisiä sovelluksia ovat vavle istuin, lämpöeristys kansi, plasma hitsaus ase, turbiini rengas, ajoitus pyydyksiä kiristin, joissa kiinnike, tulostin paperi irrottautua pawl, tauko estää sensing paikantimen ja niin edelleen.


Komposiitti SolverPI -hartsi 6001 grafiitti ja PTFE

Jatkettu SolverPI-hartsi 6001: tuote on compression moulding on perustettu 15 % grafiittia ja 10 prosenttia PTFE lisätään hän polyimidi hartsi, joka on hyvin alhainen kitkakerroin hakenut suuri kierto nopeus työskentely kunnossa.

Tuotetta käytetään pääasiassa sinetti männänrenkaat ja tiivisterenkaiden, jotka ovat erittäin luotettavia blanketing kaasun hyvin alhainen kitkakerroin ja hyvä kolmiulotteinen stabilyit.Tutkimus