Polyimidi hartsi komposiitti 15 % grafiitti

Tuotteen nimi: Polyimidi hartsi komposiitti 15 % Graphite.Item nro: SolverPI-komposiitti 15G. SolverPI-hartsi 6001 voidaan ued ilma, ilmailu, auto, toimistolaitteet, sähkö ja electriconic laitteet, sciencific väline, teollisuuden koneet, laitteet ja niin edelleen

Tuotetiedot

Tuotteen nimi: polyimidi hartsi komposiitti 15 % grafiitti

Nro: SolverPI-komposiitti 15 G

SolverPI-hartsi 6001 voidaan ued ilma, ilmailu, auto, toimistolaitteet, sähkö ja electriconic laitteet, sciencific väline, teollisuuden koneet, laitteet ja niin edelleen. Polyimidi sopii sovellus ympäristöön, jossa voi olla lämpötilan kestävät, suljettu, kolmiulotteinen vakaus, muodonmuutos ei ollut murtumaa, kuten seeling rengas, työntövoima liukuva laakeri, pesukone, vaihde, alipainepumppu vane, venttiilin istukka ja niin edelleen.


Pure SolverPIhartsi 6001

100 % puhdasta polyimidi hartsi voi olla hometta painamalla, ruiskuvalu, Ekstruusio laudaksi. 100 % puhdasta polyimidi hartsi on suuria etuja polyimidi sarjan korkein mekaaniset ominaisuudet, paras sähkö- ja lämpöenergia eristysominaisuudet, korkea tempeature kulumista resist(high PV value) erinomainen dimention vakautta.

Tuotteita käytetään pääasiassa: ympäristö, joilla on tiukat mekaaniset ominaisuudet, puhtaus, inslation, lämpö inslation, kitkakerroin. Tyypillisiä sovelluksia ovat vavle istuin, lämpöeristys kansi, plasma hitsaus ase, turbiini rengas, ajoitus pyydyksiä kiristin, joissa kiinnike, tulostin paperi irrottautua pawl, tauko estää sensing paikantimen ja niin edelleen.

Komposiitti SolverPIhartsi 6001 grafiitti

Jatkettu SolverPI-hartsi 6001 grafiitti: tuote on compression moulding on perustettu 15 % grafiittia lisätään polyimidi hartsi, joka on erinomainen hioma korkea PVvalue kunnossa.


Tuotteita käytetään pääasiassa: kaikenlaisia tiivisterenkaiden ja tiivisterenkaiden liukuva laakerit. Tyypillinen sovellus sisällyttää luottamusta pesin autojen siirto, tiivisterengas, männän tiivistysrengas, hydrauliset moottori tiivisterengas, EGR auto pakokaasun kierrättää akselin holkki, turboahtimen akselin holkki haltija, mikro hammaslääketieteen akselin hiha haltija, alipainepumppu pneumaattisten terä ja niin edelleen.Tutkimus